top of page
R6__1037-2000px.jpg

Over Sonya

Gediplomeerde zadelpas-consulente

Missie

Het is mijn doel om ambitieuze ruiters te helpen om hun prestaties én het welzijn van hun paard te maximaliseren.

bhsqlogo.jpg
Logo ESS Gecertificeerd.png
MSFC-logo.png

Opleidingen en ervaringen

Sonya is sinds 1996 professioneel en full-time actief in de paardensport met ervaring op wedstrijdniveau in rensport en dressuur in Engeland, Australië en Nederland. Elke dag wordt gevuld met hard werk en het opbouwen van een uitgebreide kennis van paarden. Opgeleid aan de studie British Horse Society Instructor in Engeland en specifiek voor Zadelpas Consulente gediplomeerd aan de opleidingen  E.S.S.  in Nederland en  M.S.F.C. in Frankrijk. Sinds haar vestiging in Nederland brengt Sonya eigen paarden uit in dressuur op Z-niveau, is dressuur instructrice en runt naast haar baan als zadelpas-consulente ook een kleine sportstal in Noord-Brabant. 

Kortom; Sonya is een zeer ervaren en kundige ondernemer met een aanstekelijk enthousiasme en onbeperkte liefde voor paarden en de sport.

Visie

Het is goed om te zien dat de visie op paarden zich door de jaren heen flink heeft ontwikkeld. Het besef groeit dat een goed passend zadel niet alleen comfort oplevert, maar ook een positieve invloed heeft op de prestaties van het paard.

 

bottom of page