top of page
R6__0185-WEB.jpg

De afspraak

Voor onze komende afspraak is het fijn om goed voorbereid te zijn. Neem daarom de onderstaande punten goed door. Zo zorgen we samen voor een efficiënte afspraak met het best mogelijke resultaat.

Voorbereiding

Zorg dat je paard vooraf goed geborsteld is en hoeven gekrabt. Voor een goede beoordeling kijken we ook naar jou als ruiter. Zorg dus dat je je rijbroek, rijlaarzen en cap bij je hebt. Hou voldoende tijd vrij in je agenda; een zorgvulding consult neem tussen 1 en 1,5 uur in beslag.

Faciliteiten

Je paard wordt beoordeeld in stand en tijdens het berijden. Daarvoor maken we graag gebruik van een goed verlichte (poets) plaats en de rijbak. Bijvoorkeur zien we je paard ook lopen op harde ondergrond. Zorg dus dat je dit hebt georganiseerd of geboekt hebt.

Betaling

Een standaard adviesconsult is € 115,- exclusief reiskosten. Dit kun je contant betalen tijdens de afspraak. Watson's kan je ook een factuur of een betaalverzoek sturen. Schaf je een zadel aan van Watson's, dan is het adviesconsult kosteloos. Zie de pagina zadels voor ons aanbod.
Let op: Als je een adviesconsult boekt en interesse hebt in een zadel van Watson's, maar je besluit om geen zadel van Watson's aan te schaffen, ben je wèl de kosten van het adviesconsult verschuldigd. 

Annuleren

Je kunt je afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren of verplaatsen. Als je je afspraak daarna annuleert, ben je 50% van de consult-kosten verschuldigd. 

bottom of page