top of page

Onze leveranciers

Frank-Baines-logo_WIT-web.png
Connect-logo.png
EM-logo.png
R___0195_2000px.jpg

Connect & EM zadels

Watson's is officiële dealer voor Connect Saddles en EM Saddles. Deze twee merken zijn scherp geprijsd. 

Elk zadel komt met een gratis zadelhoes en bij aanschaf van een nieuw zadel is het zadelconsult natuurlijk kosteloos. Je zadel is tegen een kleine meerprijs zelf samen te stellen in materiaal en kleuren. Maak het geheel af met de bijpassende custom singel en beugelriemen. Connect en EM werken met vaste adviesprijzen voor alle dealers.

Connect_zadel_Diable_web.png

Connect Diable LB

Dressuur

Dit hoogwaardige dressuurzadel voldoet aan alle eisen voor de veeleisende dressuurruiter. Door de verstelbare kniewrongen die op het zadel zijn geplaatst, ervaart de ruiter genoeg steun, zonder beperkt te worden in zijn of haar beweging. Het zadel is afgewerkt met kalfsleer en heeft hierdoor een zeer aangename zachte zit. Customise je zadel met verschillende materialen en kleuren tegen meerprijs.

vanaf € 2.995,-

EM-zadel-spring_01_zwart_Web.png

EM Saddles 

Springzadel standaard

Dit zadel is ontworpen op de conformatie en biomechanica van  sportpaarden. Door middel van diverse meet technieken voor zowel de ruiter als het paard is dit model een innovatie voor onze tegenwoordige sportpaarden. Vanwege de pasvorm en de techniek waarmee de kussens zijn vervaardigd is dit een verantwoorde keuze voor de paardenrug en geeft het de ruiter een comfortabele ongedwongen zit. Customise je zadel met verschillende materialen en kleuren tegen meerprijs.

Vanaf € 3.495,- 

EM-zadel-spring_02_bruin-lak_Web.png

EM Saddles

Springzadel template

Dit zadel is ontworpen naar de exacte template van jouw paard. Door middel van diverse meet technieken voor zowel de ruiter als het paard is dit model een innovatie voor onze tegenwoordige sportpaarden. Vanwege de pasvorm en de techniek waarmee de kussens zijn vervaardigd is dit een verantwoorde keuze voor de paardenrug en geeft het de ruiter een comfortabele ongedwongen zit. Customise je zadel met verschillende materialen en kleuren tegen meerprijs.

Vanaf € 3.595,-

Onze Connect en EM zadels worden geleverd met 3 jaar garantie op de boom bij normaal gebruik en 1 jaar garantie tegen productiefouten of materialen, exclusief verzendkosten. Bij aanpassingen aan het zadel door niet ge-authoriseerde partijen vervalt deze garantie.  

Ook beschikbaar bij Watson's

Premium Frank Baines zadels

bottom of page